Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiële archief van ASC is ondergebracht.

1960/1961 ASC C1


foto: met dank aan Jan Jonk de KoningAantal keren bekeken: 3549

Vlnr staand: De Boer, Koole, Pel, Jonk, Hoogkamer, De Vries.
Knielend: Ter Meer, Raaff, Boellaard (aanvoerder), Erades, Zegveld.


2 reacties gevonden.

Jan Jonk schreef op 02-04-2020 18:35
Mijn reatie is wat laat. Ik dank Lucien voor de aanvullende informatie.
Lucien schreef op 12-07-2015 14:50
In beeld het C-elftal dat kampieon werd in het seizoen 1960/1961. Het team werd geleid door Dolstra die waarschijnlijk de foto nam op Pomona.

1960

Ajax wordt in de breedte sterker. Het eerste speelt in de tweede klasse C, het tweede in 3C. De club heeft te weinig aan dat ene veld aan de De Kempenaerstraat en bij LMHC wordt een tweede veld gevonden. Waar Ajax bezoek ontvangt van Ox CC (later North Abingdon), wisselen de voetballers uit met Nordstern uit Keulen.