Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiële archief van ASC is ondergebracht.

1980/1981, ASC C1


foto: met dank aan Alexander HabléAantal keren bekeken: 3245

Staand vlnr:
Jan Jaap Webster (11) - Diederik Stapel (10) - Wouter Roest (2) - Robin Ouwerkerk (6) - Paul v/d Burg (5) - Cees de Mooij (13) - Alexander de Jongh (1) - Alexander Hablé (7)
Zittend vlnr:
Adriaan Grijns (9) - Martin Schönau (8) - Cees Essaadi (3) - Arjan Stam (12)
Afwezig: Kees de Vroedt (4)


3 reacties gevonden.

Martin Schönau schreef op 06-05-2012 14:45
Volgens mij is 2 Robert Tjoa
Martin Schönau schreef op 05-05-2012 19:56
He hè 25 jaar gevoetbald bij ASC en op geen een elftalfoto nu wel thnx Alex!
ASC reunie schreef op 26-04-2012 00:00
ASC Reunie: Alexander Hablé en Martin Schönau hebben zich reeds aangemeld voor 28 mei 2012. Ook aanmelden? asc-reunie.nl!

1980

Een in vele opzichten zwart jaar voor ASC. Op sportief gebied, maar zeker ook bestuurlijk gezien. Zo treedt het complete bestuur af, is de financiële situatie van ASC kritiek te noemen en is de accommodatie van ASC aan het ’verpauperen’. De al jaren voorspelbare degradatie naar de KNVB Afdeling Leiden, wordt nu inderdaad een feit.
Met nieuwe trainer Ray Tolchard, hij keert halverwege het seizoen naar Engeland terug, komt Ajax niet erg ver. De middenmoot dus. Bert de Wit neemt de voorzittershamer over van Taalman-Kip.