Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiƫle archief van ASC is ondergebracht.

2000 ASC mini


Aantal keren bekeken: 2559


3 reacties gevonden.

Lucien schreef op 16-05-2012 09:35
Alle namen voluit, staand vlnr: Casimir Geelhoed, Sandro Jansz, Sjoerd Winkelman, Luka Standing. Zittend: Douwe Drijver, Timo de Mooij, Simon Cornel, Benjamin de Jong, Nino Bavelaar
Lucien schreef op 16-05-2012 09:33
NN = Sandro Jansz
Lucien schreef op 15-05-2012 08:38
vlnr staand: Casimir, NN, Sjoerd, Luka zittend: Douwe, Timo, Simon, Benjamin?, Nino

2000

Voor de geschiedschrijving vanaf 1992 worden nog bronnen en scribenten gezocht. De eerste 100 jaar zijn al wel rijkelijk gevuld en zeker de moeite van het lezen waard!