Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiƫle archief van ASC is ondergebracht.

19??, ASC 1


foto: met dank aan Aschwin SchenkAantal keren bekeken: 4165

ASC 1 in Folkestone


3 reacties gevonden.

Loek Oprinsen schreef op 23-08-2012 00:29
Ik zou heel graag deze foto willen hebben. Aschwin, stuur even een mailtje. Hartsikke leuk. Als ik in Nederland ben kom ik eens langs. Groeten, Loek Oprinsen
Rick Verhaar schreef op 23-05-2012 12:19
Leuk dat alleen de coach, John Manaputy er toch niet mee geconfronteerd wilde worden. Deze wedstrijd ging verloren, maar we kregen wel een beker mee die leek op een glazen lampenkap van de verlichting van hun clubhuis.
webmaster schreef op 04-05-2012 01:05
achter: david weise, marius pieters, maurice vd broek, paul de bruin, loek o'prinsen, john manuputty, aschwin schenk, roel kamerling. Voor: pieter?, jasper wegman, marius bakx, renco teitler, marc roest

2012

Op 31 mei 2012 ging de Ajax Sportman Combinatie, kortweg ASC, ook bekend als The Good Old en het oudste Ajax van Nederland haar 120-jarige jubileum in.