Foto`sHeeft u ook nog oude teamfotos liggen van ASC? Wij zijn er zeer geinteresseerd in en willen deze graag een plek geven op onze historische site.

Fotos kunnen digitaal worden gemaild naar Lucien Geelhoed (luke@e-boys.nl). Via WeTransfer, Dropbox of andere transfersystemen de bestanden doorgeven is ook mogelijk. Stuur de invite daarvoor naar het e-mailadres luke@e-boys.nl.

Uiteraard willen we de fotos ook eventueel zelf scannen. In dat geval vragen wij u uw fotos kort aan ons in bruikleen te geven. Mail Lucien Geelhoed op luke@e-boys voor het maken van een afspraak om de materialen uit te wisselen. Uiteraard gaan wij met de grootst mogelijk zorg om met uw fotos en retourneren wij deze steeds op korte termijn.

Wij krijgen ook regelmatig het verzoek de fotos als schenking in ontvangst te nemen. Maak dit bij aanlevering graag expliciet duidelijk. In die gevallen brengen wij het originele materiaal onder bij het Gemeente Archief Leiden, waar het officiƫle archief van ASC is ondergebracht.


1906

De Beerschotbeker wordt weer gewonnen, nu echter minder overtuigend. De voetballers die het jaar ervoor iedereen en alles verpletteren, komen nu slechts met de hakken over de sloot. De Sportman presteert goed op het voetbalveld. Het kampioenschap van de Leidsche Voetbal Bond brengt het 10-jarige De Sportman in de NVB. Ook in de NVB, want de regels van die tijd staan toe dat het eerste van De Sportman ook gewoon in de LVB blijft meevoetballen.